Medlemskap

Bli medlem av Sarpsborg Snooker og få muligheten
til å spille så mye du vil, når du vil.

Medlemskap

Bli medlem av Sarpsborg Snooker og få muligheten til å spille så mye du vil, når du vil.

Medlemskap

Alle medlemmer av Sarpsborg Snooker kan benytte vårt lokale 24/7 med så mye spill de måtte ønske. Vi har mange medlemmer så variasjon innenfor spillet er det nok av for de som har lyst til å prøve seg mot andre. Vi arrangerer mange forskjellige typer turneringer i løpet av året, som blant annet: seriespill, handicap, shoot out og klubbmesterskap. På sommeren pleier vi å arrangere grillfest og julebord på vinteren. Dette gjør vi fordi vi ønsker å gi våre medlemmer mange muligheter til å være aktive i sporten.

Vi har kun to medlemskap og grunnen til dette er fordi vi ikke ønsker at økonomien skal stå i veien for å spille snooker. Derfor har vi kun et voksen-, og juniormedlemskap. Vi gir deg med dette valget selv hvor mye du har lyst til å spille til veldig rimelige priser. Les mer under om hva vi kan gi deg som medlem av Sarpsborg Snooker.

For de som har lyst til å ta snooker på alvor er Sarpsborg Snooker en god start. Siden vi samarbeider tett med Norges Idrettsforbund og Biljardforbundet og får tilgang til nasjonale-, og internasjonale turneringer. Med dette kan du få smake på hvordan det er å spille snooker mot andre rundt i Norge, og hvis du kvalifiserer deg videre, på et internasjonalt nivå. Men å spille mot andre i klubben er også en god start, som å være med på handicap-turneringene vi arrangerer hver onsdag fra klokken 18.

Hvis du har lyst til å bli medlem av Sarpsborg Snooker så må du ta kontakt med oss på enten e-post eller mobil. Slik at vi kan møtes, ta en prat og vise deg rundt i snookerklubben våres.

Aktiv - 400KR

Aktiv et et medlemskap for alle som er over 18 år. Tilbudet vil gi deg flere fordeler i klubben vår, internt og eksternt. For erfarne og nybegynnere i sporten.

 • Ubegrenset mengde med spilling

  Du kan spille så mye du vil 24/7 uten å tenkte på ekstra kostnader.

 • Førsteprioritet til reisestøtte

  Skal du spille rankingturneringer utenfor Viken fylke, da får du pengestøtte av oss.

 • Tilgang til interne klubbturneringer

  Ved medlem kan du bli med på alle arrangementer i sammarbeid med Sarpsborg Snookerklubb.

Junior - 200KR

Junior er et nytt tilbud for barn og ungdom. Vi håper at dette kan være med på å skape en større interesse blant unge i sporten.

 • Samme fordeler som "Aktiv"

  Alt som står i "Aktiv" medlemskapet ovenfor gjelder også her, men til en lavere pris.

 • Et tilbud til deg mellom 6-18 år

  Medlemskapet gjelder kun for de som er mellom 6-18 år. Som tidligere sagt er dette for å skape en større interesse blant unge i sporten.

 • Tilbud til foresatte

  Vi forstår at mange ikke har lyst til å la barnet sitt trene alene, og for mange kan et par timer bli fort kjedelig. Derfor kan vi tilby deg gratis kaffe mens du slapper av i vår tv lounge like ved bordene.

Hold deg oppdatert

Følg våre sosiale medier for oppdatering på hva som skjer i snookerverden, i hvert fall her i Sarpsborg Snooker. ​

Snookerlokaler i Området
 • Sarpsborg, Statminister Torps vei 38
 • 950 53 450
 • post@sarpsborgsnooker.com
 • Oslo, Ensjøveien 7
 • 476 23 281
 • info@oslosnooker.no
Anmelderser
5/5

Fin plass å spille snooker. Bra miljø!

Jon Levi