Medlemskap

Få tilgang til medlems arrangementer både i og utenfor klubben.

Medlemskap

Som medlem i Sarpsborg Snookerklubb får du tilgang til lokalet vårt hele døgnet med så mye spill du måtte ønske. Våre medlemmer er engasjerte i sporten, og vi prøver å få flere interesserte. Med rundt 20 medlemmer i klubben er det stor variasjon i spillet, så det skal være mulig for alle å finne noen på sitt nivå. Vi ønsker å gi medlemmer mange muligheter til å være aktive i sporten, derfor arrangerer vi flere turneringer i løpet av året som: Seriespill, Shoot-Out, Klubbmesterskap, og mange andre aktiviteter. 

Lyst til å bli medlem av Sarpsborg Snookerklubb, under har vi vedlagt mer info som du kanskje lurer på, sann at du er sikker på hva du går til før du blir medlem av oss.

 

Medlemskap FAQ

For og bli medlem av Sarpsborg Snookerklubb må du ta kontakt med oss, enten på mobil eller e-post sann at vi kan sette opp et møte. Vi lar ikke folk kjøpe medlemskap over internett, dette er for klubbens egen sikkerhet.

Det kreves 3 (tre) mnd. bindingstid på valgte medlemskap. Dette kreves for å gi klubben forutsigbarhet på inntjening og muligheten til og legge til rette for en sportslig aktivitet og arrangementer.

Så lenge det ikke har blitt inngått en annen avtale senere, eller at noen er allergiske/redd for hunder, er det lov til å ha med hund inn i lokalet. Dette er på betingelsen av at den er pliktig og ikke reagerer på andre voksne og barn. 

Å ta med seg hund inn i lokalet skjer på eget ansvar.  

Nei, medlemskap er personlig og kan ikke overdras til andre. Medlemmet har ikke tillatelse til å slippe inn personer som ikke innehar en medlemkontrakt med Sarpsborg Snookerklubb, uten at der er gitt samtykke til dette av personer fra styre.

Som medlem får du tilgang til lokalet vårt hele døgnet med så mye spill du måtte ønske, du får støtte med 1000,- kr fra klubben til å dra på turneringer rundt i Norge med en redusert turneringsavgift, du kan også delta i forskjellige arrangementer vi har innenfor vår klubb, vi har rabatter på snooker utstyr, og masse mer! 

Alle barn som har fylt 6 år og oppover kan bli medlem av Sarpsborg Snookerklubb. Vi er ikke ansvarlige hvis det skulle skje noe med ditt barn, derfor håper vi at foreldre alltid er tilstede fram til barnet kan ta vare på seg selv.

Dette gjelder så lenge det ikke har blitt avtale om noe annet gjennom styret. 

Nei, innbetaling av kontingent skjer forskuddsvis før starten av hver kvartal, tredje (3) måned. Medlemmet anbefales å legge inn fast trekk i nettbanken, slik at administrasjonen av innkreving av kontingent reduseres. Medlemmet tillates ikke å bruke lokalet til Sarpsborg Snookerklubb dersom kontingentet for mer enn tre (3) måneder er utestående.

Vi har kun to medlemskap som tilbys på dette tidspunktet som er: Aktiv, og Junior. Aktiv er for voksne som har fylt 18 år og oppover. Junior er for barn til og med fylt 18 år.

Medlemskapene har ikke noen andre forskjeller enn pris, begge tilbys med like mye fordeler.

Nei vi har ikke noe kleskode til vanlig i klubben, så lenge du ikke skal spille ranking turnering her og rundt i Norge. For dette må du bruke kleskode avgitt på turnering siden, les mer om dette her.

Akkurat nå har vi ikke noen tilbud om coaching innenfor sporten. Innimellom har vi proffe trenere på besøk i Norge, men det er ikke noe vi kan garantere skjer hvert år. Vi har noe i klubben som kunne ha trent spillere, men akkurat nå har de fleste ikke tid og med penger involvert kan vi ikke garantere spillere suksess derfor velger vi og avstå fra dette tilbudet.

BESØK SARPSBORG SNOOKERKLUBB I DAG

våre tilbud

Medlemskap er muligheten til å bli med i en av de ledende klubber, med et aktivt og et vennlig medlemskap. Vi er alltid til stede for å hjelpe og å få alle medlemmer til å føle seg velkommen for å sikre at de liker sporten. Vårt lokale er åpent hele året rundt!

Starter

Gratis PRØVETIME
 • Ingen kostnader
 • Gratis utstyr
 • Varer i 60 minutter
 • Lærerikt for nybegynnere

Aktiv

kr 400
 • Ubegrenset spilling
 • Adgangskort til lokalet
 • Redusert turneringsavgift
 • Førsteprioritet til reisestøtte
 • Rabatter på snooker-utstyr
 • Gratis klubb-merke
Populær

Junior

kr 200
 • Ubegrenset spilling
 • Adgangskort til lokalet
 • Til og med fylte 18 år
 • Samme fordeler som Aktiv