Om Sarpsborg Snooker

Sarpsborg Snooker ble stiftet i 2007, som betyr at vi er over 10 år gammel og den eldste snookerklubben i Norge! Nå har vi 5 snookerbord og rundt 30 medlemmer og forsetter og vokse! Interessen for sporten har blitt mye større i Norge de siste årene. Først startet vi med 3 snookerklubber og i dag er vi på rundt 7. Fra dag en har vi alltid hatt et sterkt fokus på å ha et rendyrket miljø uten innblanding av alkohol og andre rusmidler i sporten. Dette miljøet har skapt gode trening og turnering forhold.

 Vi er en medlemsklubb som betyr at alle får tilgang til lokalet hele døgnet hver dag! Vi samarbeider tett med OsloTrondheimOs, og Stord Snooker der formålet er å dele erfaringer og utvikle spillere innenfor sporten. Vi er også tilknyttet Norges biljardforbund og Norges Idrettsforbund som gir oss tilgang til nasjonale turneringer og andre arrangementer rundt i Norge og Europa. Det er alltid medlemmer fra klubben som stiller opp på disse arrangementene.

Vi har selvbetalt kiosk, hvor brus, snacks, og annet mat kan kjøpes til en rimelig pris. Som sakt har vi 5 snookerbord, 4 Riley og et Star bord, som ble brukt under Riga Masters 2016. Disse er i topp kvalitet, og dukene blir byttet ofte for å opprettholde de beste spilleforholdene. Det er god tilgjengelighet for kollektivtrafikk, med flere ruter til og fra lokalet hele døgnet, hver dag. Vi har alltid hatt gleden av å delta i, og arrangere nasjonale turneringer her i Sarpsborg Snooker noe vi ønsker å forsette videre med.

samarbeidspartnere

Norges Biljardforbund

Vi er tilknyttet Norges Biljardforbund. Vi har med det tilgang til nasjonale turneringer og arrangementer rundt i hele Norge.

Cuescore

Siden 2015 har vi tatt i bruk Cuescore i alle grener innenfor sporten for å arrangere turneringer rundt i hele landet.

Seriespill

Vi har seriespill innenfor klubben hver måned. Her legger vi inn resultater underveis i turneringen.

VÅRE TILBUD

BLI KJENT MED SPORTEN GJENNOM SARPSBORG SNOOKER

Når du prøver snooker for første gang enten alene eller sammen med noen andre som ikke har spilt før, kan det bli en frustrerende opplevelse. Det du kan merke ved å komme til en prøvetime er at du kan få til mye allerede den første dagen. Prøvetimen varer i ca 60 minutter og er helt gratis. Du får prøve spillet sammen med noen som har spilt en stund, og som kan lære deg de grunnleggende teknikkene.

Ta kontakt med oss på epost eller telefon for å sette opp en time.

Hvis du spiller snooker av og til, eller kanskje besøker Sarpsborg regelmessig da er Pay & Play noe for deg. Med Pay & Play kan du spille så mye du vil i en dag, og alt av utstyr får du her hos oss. Så om du vil spille sammen med andre, kanskje venner, eller spille alene prøv Pay & Play hos oss.

Ta kontakt med oss på epost eller telefon for å sette opp time.

[Ikke igangsatt] Snooker er en morsom gruppeaktivitet også. Vi vil invitere andre idrettslag, bedrifter, eller rett og slett grupper med folk til å prøve snooker. Med en introduksjon til sporten, litt coaching, for de som har lyst til det, og en turnering til slutt blir det en minnerik aften. Perfekt som team-building, noe nytt og annerledes. Passelig for 8-20 deltakere, og vi setter hele lokalet til disposisjon for dere.

[Ikke igangsatt] Sarpsborg snooker vil prøve å være vert for Junior klubb med jevne mellomrom. Dette vil være en gang i måneden på lørdag morgen fra 1000-1200 og gi sjansen for 8-17 åringer å prøve spillet, kanskje for aller første gang.

Vi vil stå for alt av utstyr på dagen og coaching vil bli gjort av en av våre beste. Det vil selvfølgelig være gratis kaffe til foreldre mens vi lærer barna dine matte, geometri, fysikk, strategi, risikovurdering, konsentrasjon, hånd-øye-koordinering via sporten.