OM OSS

Om Sarpsborg Snooker

Sarpsborg Snooker ble stiftet i 2007, som betyr at vi er over 10 år gamle og den eldste Snookerklubben i Norge! I dag har vi 5 Snookerbord og rundt 20-25 medlemmer. Interessen for sporten har blitt mye større i Norge de siste årene. Når Snooker først kom var det rundt 3 Snookerklubber i landet, i dag har vi over 7 stk. Det er en stor økning de siste 10 årene. Fra dag en har vi alltid hatt et sterkt fokus på og ha et rendyrket miljø uten innblanding av alkohol og andre rusmidler innenfor sporten. Dette miljøet har skapt gode trening og turnering forhold.

Vi samarbeider tett med OsloTrondheimOs, og Stord Snooker der formålet er å dele erfaringer og utvikle spillere innenfor sporten. Vi er også tilknyttet Norges biljardforbund og Norges Idrettsforbund som gir oss tilgang til nasjonale turneringer og andre arrangementer rundt i Norge og Europa. Det er alltid medlemmer fra klubben som stiller opp på disse arrangementene.

Vi har selvbetalt kiosk, hvor brus, snacks, og annet mat kan kjøpes til en rimelig pris. Klubben har fem Snookerbord, disse er av typen Riley og Star, som ble brukt under proff turneringer rundt i verden tidligere. Alle er i topp kvalitet og dukene blir byttet ofte for å opprettholde de beste spilleforholdene. Det er god tilgjengelighet for kollektivtrafikk, med flere ruter til og fra lokalet hele døgnet, Vi har alltid hatt gleden av å delta i, og arrangere nasjonale turneringer her i Sarpsborg Snooker noe vi ønsker å forsette videre med.

eksterne nettsider

Cuescore

Siden 2015 har vi tatt i bruk Cuescore i alle grener innenfor sporten for å arrangere turneringer rundt i hele landet.

Norges Biljardforbund

Vi er tilknyttet Norges Biljardforbund. Vi har med det tilgang til nasjonale turneringer og arrangementer rundt i hele Norge.

Seriespill

Et av våre arrangementer innenfor klubben er «Seriespill». Her får all som har lyst i klubben lov til å være med. Her legger vi inn resultater.

VÅRE TILBUD

BLI KJENT MED SPORTEN GJENNOM SARPSBORG SNOOKER

Når du prøver Snooker for første gang enten alene eller sammen med noen andre som ikke har spilt før, kan det bli en frustrerende opplevelse. Det du kan merke ved å komme til en prøvetime er at du kan få til mye allerede den første dagen. Prøvetimen varer i ca 60 minutter og er helt gratis. Du får prøve spillet sammen med noen som har spilt en stund, og som kan lære deg de grunnleggende teknikkene.

Ta kontakt med oss på epost eller telefon for å sette opp en time.

Spiller du Snooker av og til, eller kanskje besøker Sarpsborg regelmessig? Da er Pay & Play noe for deg. Med Pay & Play kan du spille så mye du vil i en dag. Alt av utstyr får du her hos oss helt gratis! Kanskje spille sammen med venner eller foretrekker du å spille alene, prøv Pay & Play. Gjelder også for deg som er usikker på sporten!

Ta kontakt med oss på epost eller telefon for å sette opp en time.

Snooker er en morsom gruppeaktivitet også. Vi vil invitere andre idrettslag, bedrifter, eller rett og slett grupper med folk til å prøve Snooker. Med en introduksjon til sporten, litt coaching, for de som har lyst til det, og kanskje en turnering til slutt blir det en minnerik aften. Perfekt som team-building, noe nytt og annerledes. Passelig for 6-20 deltakere, og vi setter hele lokalet til disposisjon for dere.

Ta kontakt med oss på epost eller telefon.