Om Oss

Alt av info om Sarpsborg Snookerklubb.

Sarpsborg Snookerklubb ble stiftet i 2007. Vi er en sportsklubb på rundt 20 medlemmer. Vi har 5 snookerbord, disse er av typen Riley og Star. Alle bordene er i topp kvalitet og dukene blir byttet ofte for å opprettholde de beste spilleforholdene.

Vi samarbeider tett med Oslo, Trondheim, Os, og Stord Snooker der formålet er å dele erfaringer og utvikle spillere innenfor sporten. Vi er også tilknyttet Norges biljardforbund og Norges Idrettsforbund som gir oss tilgang til nasjonale turneringer og andre arrangementer rundt i Norge og Europa. Vi har alltid hatt gleden av å delta i, og arrangere nasjonale turneringer, noe vi ønsker å forsette videre med.

Kiosk

Vi har selvbetalt kiosk til alle medlemmer med drikke, godteri, mat, osv til rimelige priser. Du kan enten betale med Vipps eller kontanter.

Handicap Turnering

Hver onsdag arrangerer vi Handicap turnering. Alle får en poengsum etter hvor gode de er i spillet, noe som gjør at alle kan vinne!

Rendyrket miljø

Fra dag en har vi alltid hatt et sterkt fokus på og ha et rendyrket miljø uten innblanding av alkohol og andre rusmidler innenfor sporten.

Pay & Play

Spiller du snooker av og til, eller kanskje besøker Sarpsborg regelmessig, da er Pay & Play noe for deg. Med Pay & Play kan du spille snooker for kun 100,- kr. Alt av utstyr får du her hos oss helt gratis! Passer perfekt for deg som aldri har prøvd snooker før. 

Vi minner om at du må enten kontakte oss eller bestille time på forhånd, helst noen dager i forkant. Det må alltid være noen medlemmer tilstede når Pay & Play foregår så vi kan dessverre ikke garantere at du får spille i en hel dag, men vi kan love minst 2 timer. Kiosken er alltid åpen for de som har lyst på forsyninger underveis i spillet.

  • 100,- kr pr pers.
  • Gratis utstyr
  • 2 timer
  • Rolig og behagelig miljø

Prøvetime

Når du prøver snooker for første gang enten alene eller sammen med noen andre som ikke har spilt før, kan det bli en frustrerende opplevelse. Det du kan merke ved å komme til en prøvetime er at du kan få til mye allerede den første dagen. Prøvetimen varer i 60 minutter og er helt gratis. Du får prøve spillet sammen med noen som har spilt en stund, og som kan lære deg de grunnleggende teknikkene. 

Vi minner om om at du må enten kontakte oss eller bestille time på forhånd, helst noen dager i forkant. Tilbudet gjelder kun en gang.

  • Ingen kostnader
  • Gratis utstyr
  • 60 minutter
  • Lærerikt

BESØK SARPSBORG SNOOKERKLUBB I DAG