LITT OM OSS

Sarpsborg Snooker ble stiftet i 2007, og i år fyller vi 11 år!
Vi er en av Norges største snookerklubber, og ønsker fortsatt å vokse.

Sarpsborg Snooker ble stiftet i 2007, og i år fyller vi 11 år! Vi er en av Norges største snookerklubber, og ønsker fortsatt å vokse.

Noen av våre
styremedlemmer

Er det du noe du lurer på eller kanskje har lyst til og bestille time, kanskje bli medlem,
da må du ta kontakt med oss! Våre flinke styremedlemmer
kan hjelpe deg, vi er raske på henvendelser.

Er det du noe du lurer på eller kanskje har lyst til og bestille time, kanskje bli medlem, da må du ta kontakt med oss! Våre flinke styremedlemmer kan hjelpe deg, vi er raske på henvendelser.

Kjell
styremedlem
Thorbjørn
Styremedlem
Carl
nest-leder
Peggy
Leder

litt om oss

Sarpsborg Snookerklubb ble stiftet i 2007, og siden har vi vært en klubb på rundt 20-25 medlemmer. Vi har 5 snookerbord disse er av typen Riley. Bordene er i topp kvalitet og dukene blir byttet 2-3 ganger i året for å opprettholde de beste spilleforholdene.
Vi har også selvbetalt kiosk for de som har lyst på litt forsyninger mens de spiller. Du kan kjøpe mat, drikke og snacks til rimelige priser.
Betales med vipps eller kontanter.

Vi samarbeider tett med Oslo, Trondheim, Os, og Stord Snooker der formålet er å dele erfaringer og utvikle spillere innenfor sporten. Vi er også tilknyttet Norges biljardforbund og Norges Idrettsforbund som gir oss tilgang til nasjonale turneringer og andre arrangementer rundt i Norge og Europa. Vi har alltid hatt gleden av å delta i, og arrangere nasjonale turneringer, noe vi ønsker å forsette videre med.

Pay & Play
for alle

Spiller du snooker av og til, eller kanskje besøker Sarpsborg regelmessig, da er Pay & Play noe for deg! Alt av utstyr får du låne gratis hos oss!

Medlemskap

For deg!

Som medlem i Sarpsborg Snookerklubb får du tilgang til lokalet vårt hele døgnet med så mye spill du måtte ønske. Alt fra reisestøtte til redusert turneringsavgift følger med!

Turneringer

Litt fakta om turneringer arrangert av Biljardforbundet og oss.
For mer info om snookerturneringer rundt i Norge gå inn på Biljardforbundet.

Litt fakta om turneringer arrangert av Biljardforbundet og oss. For mer info om snookerturneringer rundt i Norge gå inn på Biljardforbundet.

Handicap Turnering

Hver onsdag arrangerer vi HCP turnering fra kl 18:00. Dette går ut på at alle får en poengsum etter hvor gode de er i spillet, som betyr at alle kan vinne!

Norges turneringer

Hvert år arrangerer Norges Biljardforbund snookerturneringer landet rundt fra NC, RT, NM. Mange fra både snooker og biljard- milljøet deltar årlig.

klubbmesterskap

Hvert år i starten av februar arrangerer vi klubbmesterskap. De fleste fra klubben deltar og det blir servert pølser, brus og snacks. Vinneren i år var Kjell!