LITT OM OSS

Sarpsborg Snooker ble stiftet i 2007, og i år fyller vi 11 år!
Vi er en av Norges største snookerklubber, og ønsker fortsatt å vokse.

Sarpsborg Snooker ble stiftet i 2007, og i år fyller vi 11 år! Vi er en av Norges største snookerklubber, og ønsker fortsatt å vokse.

litt om oss

Sarpsborg Snookerklubb ble stiftet i 2007, og siden har vi vært en klubb på rundt 20-25 medlemmer. Vi har 5 snookerbord disse er av typen Riley. Bordene er i topp kvalitet og dukene blir byttet 2-3 ganger i året for å opprettholde de beste spilleforholdene.
Vi har også selvbetalt kiosk for de som har lyst på litt forsyninger mens de spiller. Du kan kjøpe mat, drikke og snacks til rimelige priser.
Betales med vipps eller kontanter.

Vi samarbeider tett med Oslo, Trondheim, Os, og Stord Snooker der formålet er å dele erfaringer og utvikle spillere innenfor sporten. Vi er også tilknyttet Norges biljardforbund og Norges Idrettsforbund som gir oss tilgang til nasjonale turneringer og andre arrangementer rundt i Norge og Europa. Vi har alltid hatt gleden av å delta i, og arrangere nasjonale turneringer, noe vi ønsker å forsette videre med.

Pay & Play
for alle

Spiller du snooker av og til, eller kanskje besøker Sarpsborg regelmessig, da er Pay & Play noe for deg! Alt av utstyr får du låne gratis hos oss!

Medlemskap

For deg!

Som medlem i Sarpsborg Snookerklubb får du tilgang til lokalet vårt hele døgnet med så mye spill du måtte ønske. Alt fra reisestøtte til redusert turneringsavgift følger med!

Hold deg oppdatert

Vi oppdaterer vår sosiale medier ganske ofte om hva som skjer i snookerverden, i hvert fall hva som skjer i Sarpsborg Snookerklubb.

Snookerlokaler i østfold
  • Sarpsborg, Statminister Torps vei 38
  • 950 53 450
  • post@sarpsborgsnooker.no
  • Oslo, Ensjøveien 7
  • 476 23 281
  • info@oslosnooker.no
Anmelderser
5/5

Fin plass å spille snooker. Bra miljø!

Jon Levi