OM OSS

Sarpsborg Snooker ble stiftet i 2007
og vi er Norges eldste snookerklubb.

OM OSS

Sarpsborg Snooker ble stiftet i 2007
og vi er Norges eldste snookerklubb.

Hvem er vi?

Sarpsborg Snooker ble stiftet i 2007 og har fra start vært driftet av engasjerte snookerspillere. Vi er Norges eldste snookerklubb. Med fem snookerbord i topp kvalitet og duker som blir byttet ofte for å opprettholde de beste spille-forholdene kan vi tilby deg det vi mener er et profesjonelt snookermiljø. Senere har vi lagt matter rundt snookerbordene for å gjøre det mer komfortabelt for spillerene. Vi har også en kiosk, slik at de som vil kan benytte seg av den. Her kan det kjøpes mat, drikke og snacks.

Vi samarbeider tett med de andre snookerklubbene i Norge, blant annet: Oslo, Trondheim, Os og Stord. Formålet er å dele erfaringer og utvikle spillere innenfor sporten. Vi er tilknyttet Norges Idrettsforbund og Norges biljardforbund som gir oss tilgang til nasjonale og internasjonale turneringer. Vi har alltid hatt gleden av å delta i-, og arrangere turneringer noe vi ønsker å fortsette videre med.

Pay & Play

Vi har gjort om på tilbudet som vi kan gi til de som er interesserte i Pay & Play. Fra nå av er det kun mulig å bestille bord på onsdag fra klokken 18:00. For mer informasjon eller bestill time, ta kontakt på e-post eller mobil.

Medlemskap for alle

Som medlem i Sarpsborg Snooker får du tilgang til lokalet vårt hele døgnet med så mye spill du måtte ønske. Vi kan i tilegg gi deg reisestøtte, redusert turneringsavgift og mye mer.

Hold deg oppdatert

Følg våre sosiale medier for oppdatering på hva som skjer i snookerverden, i hvert fall her i Sarpsborg Snooker. ​

Snookerlokaler i Området
  • Sarpsborg, Statminister Torps vei 38
  • 950 53 450
  • post@sarpsborgsnooker.com
  • Oslo, Ensjøveien 7
  • 476 23 281
  • info@oslosnooker.no
Anmelderser
5/5

Fin plass å spille snooker. Bra miljø!

Jon Levi